Ansiktsbehandlingar

Calming Facial - 60 min   845:-

En lugnande och hudreparerande ansiktsbehandling som omedelbart dämpar inflammerad, varm, röd och reaktiv hud. Rengöring, peeling, massage, mask och avslutande produkter.


Clarity Facial - 60 min   845:-

En djuprengörande ansiktsbehandling med aktiva ingredienser för behandling av fet, oren eller aknebenägen hud. Produkterna lindrar, lugnar och förbättrar hudtonen. Rengöring, dubbelpeeling, ånga, portömning, massage, mask och avslutande produkter. 


Deep Hydration Facial - 60 min   845:-

En skön och vårdande ansiktsbehandling som återställer hudens vitalitet. Tack vare Medik8s formuleringar och milda exfoliering förblir huden långvarigt återfuktad. Rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, mask och avslutande produkter. 


Pore Refining Facial - 60 min   845:-

En ansiktsbehandling där koncentrationen av aktiva ämnen och försiktig exfoliering används för att försiktigt lösa upp tilltäppta porer och främja uppkomsten av en jämnare hud med mindre synliga och förstorade porer. Rengöring, dubbelpeeling, ånga, portömning, massage, mask och avslutande produkter.


Platinum Facial - 60 min   995:-

En avkopplande och åldersbekämpande ansiktsbehandling med platina-berikad Age Defying Platinum mask som synligt lyfter, föryngrar och ger huden ett mer ungdomligt utseende. Rengöring, peeling, portömning, massage, mask och avslutande produkter. Vi använder oss endast utav Medik8s produkter och följer deras vision och målsättning. Beautiful skin for life.

Medik8s CSA filosofi grundar sig i vetenskapen. C-vitamin och Solskydd på dagen, A-vitamin på natten.


Stabilitet - Aktiv hudvård med hög prestanda

Bevisat - Vi använder inte det vi inte tror på. Alla produkter bygger på forskning publicerad i väl respekterade tidskrifter.

Upplevelse - Produkter som ger resultat men inte kompromissar med upplevelsen.

Rent - Säkert för huden och säkert för miljön.

Fransar & Bryn / Trådning

Borttagning Fransförlängning - 30 min   210:-

Med hjälp av en gelremover tar vi föriktigt av förlängningen utan att skada dina naturliga fransar. Det går att kombinera med färgning av fransarna eller lashlift. 


Fransförlängning

Ögonfransförlängning är en behandling där vi förlänger dina naturliga fransar med hjälp av lösfransar. Behandlingen börjar med en konsultation där vi diskuterar vilket resultat ni vill uppnå samt vad som passar in på fransar, ögon- och ansiktsform.

Hållbarheten är individuell beroende på hur fransarna mår, hur snabb hårväxten är, vilket levnadssätt du har och hur noga eftervården följs. Vi tappar normalt mellan 3-5 fransar om dagen och per öga, efter ungefär 6 veckor har du alltså bytat ut hela din nuvarande fransrad. Därför rekommenderas återbesök efter 3 veckor.


Nytt set singelfransar - 120 min   999:-


2v. påfyllning singelfransar - 30 min   369:-


3v. påfyllning singelfransar - 60 min   535:-


4v. påfyllning singelfransar - 75 min   639:-


Nytt set volymfransar - 150 min   1155:-


2v. påfyllning volymfransar - 45 min   469:-


3v. påfyllning volymfransar - 75 min   639:-


4v. påfyllning volymfransar - 90 min   745:-


Lashlift - 75 min   579:-

Lashlift är en behandling där vi böjer och färgar dina egna fransar med hjälp av olika vätskor. Resultatet håller i 6 - 8 veckor.


Lashlift inklusive keratinbehandling - 75 min   679:-

Keratinbehandling vårdar, reparerar, stärker och ger fukt till fransarna i samband med lashlift. Detta är perfekt för dig som t.ex har haft fransförlängning under en längre tid eller oroar dig för slitage.


Browlift - 60 min   679:-

Browlift är den absolut senaste trenden på marknaden! Här kan vi korrigera asymmetriska ögonbryn samt lösa problemet med irriterande brynstrån som växer i olika riktningar. Vi färgar även brynen så de upplevs som tätare samt formar dem med hjälp av trådning och plockning. Resultatet håller i 6 - 8 veckor.


Kombo Lashlift & Browlift - 90 min   1050:-

Här utför vi lashlift och browlift samtidigt. Det ingår färgning samt keratinbehandling av fransar och bryn och även trådning av ögonbrynen.


Trådning

Trådning är en hårborttagningsmetod där vi använder oss av en tråd för att snurra upp hårstrået från hårsäcken. Denna metod är mer effektiv och skonsamare än tillexempel vaxning och helt perfekt för dig som vill bli av med oönskat hår eller fjun i ansiktet! För mer definerade ögonbryn kan Ni även lägga till färgning av brynen och fransarna. 


Trådning Ögonbryn - 15 min   125:-


Trådning Överläpp - 15 min   125:-


Trådning Haka - 15 min   125:-


Trådning Kinder - 30 min   155:-


Trådning Hela ansiktet - 45 min   315:-


Färgning av ögonbrynen - 15 min   150:-


Färgning av ögonbrynen inklusive trådning - 30 min   250:-


Färgning av fransar och bryn inklusive trådning - 45 min   360:-

Massage

Svensk Klassisk Massage

Vi erbjuder svensk klassisk massage på salongen. Vi diskuterar innan behandlingen börjar om ni vill ha en lugn, avslappnande massage eller en muskelavslappnande massage, där tar vi i lite mer för att mjuka upp spända muskler. Ni får även välja om ni vill ha helkroppsmassage (rygg, nacke, ben, armar, händer och hårbotten) , halvkroppsmassage (rygg, nacke och benen) eller rygg- och nackmassage.


Önskas helkroppsmassage bokas denna på 45 minuter.


Svensk klassisk massage - 30 min   379:-


Svensk klassisk massage - 45 min   479:-Hot Stone Massage

Hot stone massage är en avslappnande massage där vi använder varma stenar dels som utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen. Värmen i kombination med eteriska oljor gör att vi kan komma längre in i muskeln, utan att massagen upplevs som hårdhänt.

Hot stone massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn.  Den ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen samtidigt som den är djupt avslappnande, minskar stress, är renande samt ger ny kraft och energi!


Hot stone ryggmassage - 30 min   460:-


Hot stone helkroppsmassage - 75 min   750:-Vi är anslutna till Actiway! Ni kan använda Ert friskvårdsbidrag genom att boka en massage hos oss.