Ansiktsbehandlingar

Vi använder oss endast utav Medik8s produkter och följer deras vision och målsättning.


Beautiful skin for life


Medik8s CSA filosofi grundar sig i vetenskapen. C-vitamin och Solskydd på dagen, A-vitamin på natten.


Calming Facial - 60 min   895:-   

En lugnande och hudreparerande ansiktsbehandling som omedelbart dämpar inflammerad, varm, röd och reaktiv hud. Rengöring, peeling, massage, mask och avslutande produkter.


Clarity Facial - 60 min   895:-  

En djuprengörande ansiktsbehandling med aktiva ingredienser för behandling av fet, oren eller aknebenägen hud. Produkterna lindrar, lugnar och förbättrar hudtonen. Rengöring, dubbelpeeling, ånga, portömning, massage, mask och avslutande produkter. 


Deep Hydration Facial - 60 min   895:-  

En skön och vårdande ansiktsbehandling som återställer hudens vitalitet. Tack vare Medik8s formuleringar och milda exfoliering förblir huden långvarigt återfuktad. Rengöring, peeling, ånga, portömning vid behov, massage, mask och avslutande produkter. 


Pore Refining Facial - 60 min   895:- 

En ansiktsbehandling där koncentrationen av aktiva ämnen och försiktig exfoliering används för att försiktigt lösa upp tilltäppta porer och främja uppkomsten av en jämnare hud med mindre synliga och förstorade porer. Rengöring, dubbelpeeling, ånga, portömning, massage, mask och avslutande produkter.


Platinum Facial - 60 min   995:-

En avkopplande och åldersbekämpande ansiktsbehandling med platina-berikad Age Defying Platinum mask som synligt lyfter, föryngrar och ger huden ett mer ungdomligt utseende. Rengöring, peeling, portömning vid behov, massage, mask och avslutande produkter. Kemiska Peels - 45 min   995:-

Kemiska peels från Medik8 är syrabehandlingar som skräddarsys efter Dina behov och önskemål. Alla våra syror innehåller en timerelease teknologi som minimerar irritationsnivån i huden samtidigt som den aktiva syran kan ge Din hud otroliga resultat!
Vi börjar behandlingsperioden med ett personligt möte där vi diskuterar dina mål för din hud, vi pratar hemvårdsprodukter, allergitestar syrorna och planerar in behandlingar i salongen för att kunna uppnå just dina önskemål.


För bästa resultat rekommenderar vi en kur på 6 behandlingar men det går självklart även att göra enstaka behandlingar. 


Med kemsika peels kan vi uppnå:

-En slätare hudstruktur

-Minimera fina linjer och rynkor

-Ljusa upp pigmenteringar

-Minska förekomsten av blemmor


Eftersom vi alltid utför allergitest innan kemiska peels går det inte att boka "kemiska peels" i onlinebokningen utan ni bokar först en konsultation. När ni är här på er konsultation bokar vi in alla behandlingar som behövs. 


Vi utför inte behandlingen på dig som är gravid, planerar att bli gravid, ammar, har öppna sår, virus eller bakterieinfektioner. Vid behandling med isotretinoin ska det gå minst 6 månader efter avslutat kur. Du måste vara minst 18år.Kemiska Peels VS Ansiktsbehandling

vad ska jag välja?

Kemiska peels:

     

Välj kemiska peels när du har ett djupare hudproblem som du vill ha hjälp med, tillexempel:

Du vill minimera linjer och rynkor.

Ljusa upp pigmenteringar.

Minska förekomsten av blemmor.

Få en slätare hudstruktur. 


Du kan också göra enstaka kemiska peels för att förbättra resultaten av dina hemmaprodukter eller efter en behandlingskur för att upprättahålla resultaten av kuren. 

Ansiktsbehandling:


Vid en ansiktsbehandling hjälper vi till med ytliga problem som tillexempel yttorrhet och blemmor.

En ansiktsbehandling kan hjälpa dig förbättra resultaten av dina hemmaprodukter eller vara en bra start för dig som inte riktigt vet vad din hud behöver.


Detta är också ett bra alternativ när du bara vill skämma bort dig själv en stund. 


Fransar & Bryn / Trådning

Borttagning Fransförlängning - 30 min   250:-  

Med hjälp av en cream remover tar vi försiktigt av fransförlängningen utan att skada dina naturliga fransar. Det går att kombinera borttagningen med färgning av fransarna eller lashlift. 


Fransförlängning

Singelfransar innebär att vi fäster en lösfrans på en av dina naturliga fransar. Denna förlängningen rekommenderar vi för dig som vill ha ett naturligare resultat eller en "mascara känsla" utan att använda mascara. 

Volymfransar innebär att vi fäster flera tunnare lösfransar på en av dina naturliga fransar. Detta resulterar i ett fylligare resultat, perfekt för dig som inte har så många egna fransar eller för dig som vill ha ett fylligt och svart resultat. Fredrika har en egen hemsida där ni ser hennes priser och behandlingslista, tryck på länken för att komma dit.


Elize gör inte nya set eller påfyllningar från andra stylister. Boka in er hos Fredrika för nytt set eller påfyllningar. 


Elizes priser


2v. påfyllning singelfransar - 425:-

3v. påfyllning singelfransar - 599:-

4v. påfyllning singelfransar - 699:-


2v. påfyllning volymfransar - 525:-

3v. påfyllning volymfransar - 699:-

4v. påfyllning volymfransar - 799:-

Singelfransar

Volymfransar

Lashlift - 75 min   695:-  

Lashlift är en behandling där vi böjer dina egna fransar med hjälp av olika vätskor.

Det ingår alltid färgning av fransarna och en keratinbehandling. Keratinbehandlingen vårdar, reparerar, stärker och ger fukt till fransarna i samband med lashlift. Detta är perfekt för dig som t.ex har haft fransförlängning under en längre tid eller oroar dig för slitage.

Resultatet håller i 6 - 8 veckor.


Browlift - 60 min   695:-  

Browlift är den absolut senaste trenden på marknaden! Här kan vi korrigera asymmetriska ögonbryn samt lösa problemet med irriterande brynstrån som växer i olika riktningar. Vi färgar även brynen så de upplevs som tätare samt formar dem med hjälp av trådning och plockning. Resultatet håller i 6 - 8 veckor.


Kombo Lashlift & Browlift - 90 min   1100:-  

Här utför vi lashlift och browlift samtidigt. Det ingår färgning samt keratinbehandling av fransar och bryn och även trådning av ögonbrynen.


Trådning

Trådning är en hårborttagningsmetod där vi använder oss av en tråd för att snurra upp hårstrået från hårsäcken. Denna metod är mer effektiv och skonsamare än tillexempel vaxning och helt perfekt för dig som vill bli av med oönskat hår eller fjun i ansiktet! För mer definerade ögonbryn kan Ni även lägga till färgning av brynen och fransarna. 


Trådning Ögonbryn - 15 min   150:-  


Trådning Överläpp - 15 min   150:-  


Trådning Haka - 15 min   150:-  


Trådning Kinder - 30 min   175:-  


Trådning Hela ansiktet - 45 min   350:-  


Färgning av ögonbrynen eller ögonfransar -   195:-  


Färgning av ögonbrynen inklusive trådning - 30 min   275:-  


Färgning av fransar och bryn inklusive trådning - 45 min   375:- 

Massage

Efter era önskemål kommer vi göra lite ändringar i behandlingslistan över massage. Fr.o.m 1 februari 2023 kommer ni kunna välja massage på 30 minuter, 45 minuter, 60 minuter eller 90 minuter! Vi kommer även lägga till ansiktsmassage, fotmassage och aroma massage.

Vi är anslutna till Epassi! Ni kan använda Ert friskvårdsbidrag genom att boka en massage hos oss.

Svensk Klassisk Massage

Den klassiska massagen används för att förebygga spänningar men även för att mjuka upp redan stela och ömma muskler. Detta är en medel-mjuk massage, men vi kan även ta i mer vid spänningar om det önskas. 


Ryggmassage - 30 minuter   450:-  

Rygg, nacke och axlar


Halvkroppsmassage - 45 minuter   550:-  

Rygg, nacke, axlar och baksida ben


Nyhet fr.o.m 1 februari 2023 Helkroppsmassage - 60 minuter   650:-

Rygg, nacke, axlar, ben, händer, armar och hårbotten


Nyhet fr.o.m 1 februari 2023 Helkroppsmassage - 90 minuter   850:-

Rygg, nacke, axlar, ben, fötter, händer, armar, och hårbotten


Nyhet fr.o.m 1 februari 2023 Ansiktsmassage - 45 minuter   595:-

rengöring, peeling, massage av ansikte, nacke och axlar, avslutas med en ansiktsmask


Nyhet fr.o.m 1 februari 2023 Fotmassage - 30 minuter   495:-

peeling, massage av fötter och underbenHot Stone Massage

Hot stone massage är en avslappnande massage där vi använder varma stenar dels som utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen. Värmen i kombination med eteriska oljor gör att vi kan komma längre in i muskeln, utan att massagen upplevs som hårdhänt.

Hot stone massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn.  Den ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen samtidigt som den är djupt avslappnande, minskar stress, är renande samt ger ny kraft och energi!


Ryggmassage - 30 minuter   525:- 

Rygg, nacke och axlar


Nyhet fr.o.m 1 februari 2023 Halvkroppsmassage - 45 minuter   625:-

Rygg, nacke, axlar och baksida ben


Nyhet fr.o.m 1 februari 2023 Helkroppsmassage - 60 minuter   725:-

Rygg, nacke, axlar, ben, händer, armar och hårbotten


Nyhet fr.o.m 1 februari 2023 Helkroppsmassage - 90 minuter   925:-

Rygg, nacke, axlar, ben, fötter, händer, armar, och hårbottenNyhet fr.o.m 1 februari 2023 AromaMassage

Aromamassage är en underbart skön och djupt avslappnande massage för både kropp och själ. Detta är en mjuk massage där Du själv får välja en doft som tilltalar dig då olika dofter har olika verkan på ditt sinne, tillexempel: avstressning, avslappning, energigivande eller stärkande.


Ryggmassage - 30 minuter   450:-

Rygg, nacke och axlar


Halvkroppsmassage - 45 minuter   550:-

Rygg, nacke, axlar och baksida ben


Helkroppsmassage - 60 minuter   650:-

Rygg, nacke, axlar, ben, händer, armar och hårbotten


Helkroppsmassage - 90 minuter   850:-

Rygg, nacke, axlar, ben, fötter, händer, armar, och hårbotten


Sockervaxning

Vad är sockervaxning?

Tidigare har vi använt oss mycket av rollervax eller hårdvax som appliceras medhårs och dras av mothårs, oftast med en så kallad vaxremsa. Denna tekniken orsakar ofta brutna hårstrån som ökar risken för inåt växande hårstrån och irriterade hårsäckar samt hårsäcksinflammation. Det finns även en risk att huden följer med vid fel teknik med dessa typer av vax.


Sockervax är däremot ett mjukt vax. Terapeuten använder en vaxklump och en speciell teknik för att avlägsna hårstråna i hårets egna växtriktning. Eftersom håret dras ut i växtriktningen minimerar vi nu att de bryts av vilket även minimerar risken för inåt växande strån och hårsäcksinflammation. Sockret fastnar inte på levande hudceller, vilket innebär att vi helt tar bort risken att huden skulle kunna följa med. Detta betyder att även mycket känslig hud kan vaxas med sockervax!


Fördelar med sockervax:


- Vaxet avlägsnas i hårets växtriktning vilket minimerar risken för att hårstråna bryts av samt minskar risken för inåt växta hårstrån och irritation i hårsäckarna.

- Sockret fastnar inte på levande hudceller, så enbart döda hudceller följer med vid vaxning. Vilket gör att även mycket känslig hud kan vaxas.

- Sockervax är mindre smärtsamt

- Det används inga spatlar el. remsor


Sockervaxet som vi använder hos Elize Skönhetssalong är svensktillverkat & innehåller inga kemiska ingredienser utan endast 100% naturliga ingredienser, vilket eliminerar riskerna för allergiska reaktioner. Detta gör att sockervaxning även passar den mycket känsliga huden. Vaxet är dessutom tillverkat med svenskt socker, ekologisk kokosolja och ekologisk citronsaft. Sockervaxet är 100% veganskt och Cruelty free!

INFÖR DIN VAXNING

Förbered din hud inför din vaxning


-Två dagar innan: Duscha och skrubba området, smörj sedan med en Body lotion
Samma dag: Duscha (ingen skrubbning) och smörj med en lätt fuktlotion.


-Exfoliera/Skrubba inte samma dag du vaxas eller sockras.


-För bästa resultat bör håret vara ca 4-5mm långt.


-Det går bra att träna före behandlingen.

Prislista - Sockervaxning


Armhålor 30 min – 275:-   


Bröst + mage 60 min – 425:-  


Rygg – 60 min – 425:-  


Bikinilinjen 30 min – 275:-  


Halva ben 60 min – 375:-  


Halva ben + bikinilinjen 75 min – 475:-  


Hela ben 90 min – 525:-  


Hela ben + bikinilinjen 105 min – 625:-  


Armar 60 min – 375:-  

EFTER DIN VAXNING
Undvik följande de närmaste 24 timmarna efter din vaxning.


-Krämer eller lotions med parfym.


-Deodorant (om du vaxat eller sockrat armhålorna)


-Exfoliera/Skrubba inte området.


-Värme, så som bastu, ångbastu eller hot yoga.


-Träning.


-Direkt solljus, Solarium, infraröda lampor etc.


-Röra området onödigt mycket.

Spraytan

Spraytan är ett perfekt alternativ för dig som vill undvika solarium men ändå vill ha en jämn och fräsch färg. Färgen försvinner gradvis och håller i 7 – 10 dagar beroende på hur du tar hand om din hud.


För att behålla den fina gyllene färgen bör behandlingen upprepas en gång i veckan

Att tänka på innan du kommer:


- Skrubba kroppen och ansiktet noggrant.


- Använd ingen kräm eller lotion på området, kroppen och/eller ansikte.


- Kom utan smink.


- Använd ingen parfym eller deodorant, pga spraytanfärgen kan bli missfärgad.


- Ha med dig/på dig lösa och mörka kläder, gärna i bomullPrislista - Spraytan


Helkropp 15 min - 325:- 


Halvkropp 15 min – 225:-  


Ansikte + dekolletage 10 min – 175:-  


Att tänka på efter behandlingen:


- Undvik smycken och behå direkt efter.


- Låt färgen sitta ungefär 4-6h (max 8h) innan första duschen.


- Huden får ej komma i kontakt med vätska eller vatten innan första duschen.


- Du bör inte träna samma dag eller utföra annan fysisk aktivitet som får dig att svettas.


- Färgen kan färga av sig innan första dusch på kläder och sängkläder, men färgen är vattenlöslig och tvättas bort lätt.